Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail
Limoux Méthode Ancistrale Se fuld størrelse

Limoux Méthode Ancistrale

Domaine J. Laurens

Flere detaljer

vin

Tilgængelighed: varen er på lager

DKK 131,00

Ved køb af 6 fl gives 20 % rabat, som fratrækkes inden levering / afsendelse.

Drue

100 % Mauzac

Naturlig sødme fra druen mauzac med aroma af æble og pære.

Metode Ancistrale er en gammel og traditionel fremstillingsmetode i Limoux.

Efter plukkning ( i hånden ) gæres vinen på ståltanke. Når den er på 3 % alkohol tappes den på flaske, hvor den gærer videre indtil der opstår tryk på3-4 bar, hvor gærcellerne dør og gæringen stopper ved ca 6-8 % alkohol. Derefter står vinen i flasken i 4 mdr med de døde gærceller. Flasken står på hovedet og vendes stille, så gærcellerne falder ned på proppen.

Proppen fryses og fjernes, hvorefter man fjerner de døde gærceller. Flasken efterfyldes med vin og proppes.

Vinen er velegnet til desserter, så som kage og som velkomstdrink.