Specialiteter fra Sydfrankrig

Der er ingen varer

Specialiteter fra Sydfrankrig

Vi har smagt så mange dejlige ting, når vi er på ferie i Sydfrankrig. Gode middage og frokoster. Forskellige egnsretter og menuer. Og der er sikkert meget mere end det vi har nået.
Der findes steder, som har deres egen specielle produktion indenfor hele fødevarekæden. Og lige som med vine, har disse producenter opnået, at lave og udviklet skønne delikatesser.
Hvis vi selv skulle finde og smage os til, hvad vi ønsker, at sælge hos os, ville det tage alt for lang tid.

Derfor har vi lavet et samarbejde med en dansk importør. De har et flot sortiment af dejlige delikatesser, som La Camelot forhandler en del af i butikken og på webshoppen.

Der ud over vil du også finde andre franske leverandører, hvor fra vi finder produkter, som vi kender og møder på vores rejser.

En del af vores delikatesser bliver serveret, når vi holder vinsmagninger i butikken. Så du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet for Kastel Vine og blive informeret, når der foregår noget.

Hvis du køber 6 produkter eller mere, sender jeg det gratis til din adresse.

Underkategorier

 • Fransk paté
  Vi har smagt så mange dejlige ting, når vi er på ferie i Sydfrankrig. Gode middage og frokoster. Forskellige egnsretter og menuer. Og der er sikkert meget mere end det vi har nået. Der findes steder, som har deres egen specielle produktion indenfor hele fødevarekæden. Og lige som med vine, har disse producenter opnået, at lave og udviklet skønne delikatesser. Hvis vi selv skulle finde og smage os til, hvad vi ønsker, at sælge hos os, ville det tage alt for lang tid. Derfor har vi lavet et samarbejde med en dansk importør. De har et flot sortiment af dejlige delikatesser, som La Camelot forhandler en del af i butikken og på webshoppen. Der ud over vil du også finde andre franske leverandører, hvor fra vi finder produkter, som vi kender og møder på vores rejser. En del af vores delikatesser bliver serveret, når vi holder vinsmagninger i butikken. Så du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet for Kastel Vine og blive informeret, når der foregår noget.Hvis du køber 6 produkter eller mere, sender jeg det gratis til din adresse.
 • Fransk slik
  Lidt til den søde tand og en god kop kaffe. Dejlige chokolade og mandel stykker lige til, at servere. Og flot ser det ud og godt smager det. En skøn gave i disse tider, hvor man ofte ikke har så mange ønsker eller man mangler ikke noget. Så kan disse søde stykker give en dejlig oplevelse. Og selv om det ikke ser ud af så meget, så er der så meget smag, at det slet ikke er nødvendigt med den store pose. Lidt men godt.
 • Mandelkiks fra Provence
  Croquets eller mandelkiks er gode at servering til aperitif, ostebordet eller hvis man er lækkersulten. Flot som en værtindegave. De er sprøde og knasende og alle indeholder mandler. Brødet er skåret i skiver og blevet bagt yderligere, så man opnår den sprøde kiks. Det er gode og fyldige smage. Og hver variant lever op til hver deres nuance.
 • Salt fra Camargue
  Denne salt er lavet på saltværket d´Algues-Mortes og kendes af mange, som har været på ferie i Frankrig. Camargue er området i det sydfranske, hvor saltet kommer fra. Det er et beskyttet naturområde med et rigt fugleliv. Mest kendt og set på billeder er flamingoer. Saltet bliver tørret naturligt, hvor arbejdere sørger, for at få saltet løftet fri fra vandområdet. Den skønne smag kommer fra havet, solen og de naturlige dufte af urter og blomster, som vinden bringer med sig. Saltet er dejligt i madlavningen og til at drysse på mad. Giv den i gave og glæd én du kender. De produkter, som La Camelot har valgt, er alle købt i butikker i Frankrig. Dette for ikke, at skulle aftage større mængder direkte fra producenten og for, at have en hurtigere udskiftning af lager. Alle produkter indeholder: havsalt, antiklumpningsmidler: E504, E530.Websted for Le Saunier de Camargue.