Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail
Der er ingen varer

Franske delikatesser i butik og online

Vi har smagt så mange dejlige ting, når vi er på ferie i Sydfrankrig. Gode middage og frokoster. Forskellige egnsretter og menuer – og der er sikkert meget mere, end det vi har nået.

Der findes steder, som har deres egen specielle produktion inden for hele fødevarekæden. Lige som med vine har disse producenter opnået at fremstille og udviklet skønne, franske delikatesser.

Samarbejde med dansk importør af franske delikatesser

Hvis vi selv skulle finde og smage os til, hvad vi ønsker at sælge hos os, ville det tage alt for lang tid.
Derfor har vi indgået et samarbejde med en dansk importør. De har et flot sortiment af dejlige delikatesser fra Sydfrankrig, som La Camelot forhandler en del af i butikken og online på webshoppen.

Derudover vil du også finde andre franske leverandører, hvorfra vi finder produkter, som vi kender og møder på vores rejser.

Sortimentet består blandt andet af fransk slik, fransk paté, mandelkiks fra Provence og salt fra Camargue. En del af vores franske delikatesser bliver serveret, når vi holder vinsmagninger i butikken.

Hvis du køber 6 produkter eller mere, sender vi det gratis til din adresse.

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 21 13 09 79 eller e-mail info@camelot-dk.dk.

Underkategorier

  • Fransk paté
    Vi har smagt så mange dejlige ting, når vi er på ferie i Sydfrankrig. Gode middage og frokoster. Forskellige egnsretter og menuer. Og der er sikkert meget mere end det vi har nået. Der findes steder, som har deres egen specielle produktion indenfor hele fødevarekæden. Og lige som med vine, har disse producenter opnået, at lave og udviklet skønne delikatesser. Hvis vi selv skulle finde og smage os til, hvad vi ønsker, at sælge hos os, ville det tage alt for lang tid. Derfor har vi lavet et samarbejde med en dansk importør. De har et flot sortiment af dejlige delikatesser, som La Camelot forhandler en del af i butikken og på webshoppen. Der ud over vil du også finde andre franske leverandører, hvor fra vi finder produkter, som vi kender og møder på vores rejser. En del af vores delikatesser bliver serveret, når vi holder vinsmagninger i butikken. Så du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet for Kastel Vine og blive informeret, når der foregår noget.Hvis du køber 6 produkter eller mere, sender jeg det gratis til din adresse.
  • Fransk slik
    Lidt til den søde tand og en god kop kaffe. Dejlige chokolade og mandel stykker lige til, at servere. Og flot ser det ud og godt smager det. En skøn gave i disse tider, hvor man ofte ikke har så mange ønsker eller man mangler ikke noget. Så kan disse søde stykker give en dejlig oplevelse. Og selv om det ikke ser ud af så meget, så er der så meget smag, at det slet ikke er nødvendigt med den store pose. Lidt men godt.
  • Salt fra Camargue
    Denne salt er lavet på saltværket d´Algues-Mortes og kendes af mange, som har været på ferie i Frankrig. Camargue er området i det sydfranske, hvor saltet kommer fra. Det er et beskyttet naturområde med et rigt fugleliv. Mest kendt og set på billeder er flamingoer. Saltet bliver tørret naturligt, hvor arbejdere sørger, for at få saltet løftet fri fra vandområdet. Den skønne smag kommer fra havet, solen og de naturlige dufte af urter og blomster, som vinden bringer med sig. Saltet er dejligt i madlavningen og til at drysse på mad. Giv den i gave og glæd én du kender. De produkter, som La Camelot har valgt, er alle købt i butikker i Frankrig. Dette for ikke, at skulle aftage større mængder direkte fra producenten og for, at have en hurtigere udskiftning af lager. Alle produkter indeholder: havsalt, antiklumpningsmidler: E504, E530.Websted for Le Saunier de Camargue.