Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail

Religiøse stemninger

Der er ingen varer

Her finder du skønne ting, med religiøst islæt. Smukke ting der harmonerer med de øvrige ting du finder hos La Camelot.

Underkategorier

  • Ex Voto
    En offergave til en gud eller en helgen, typisk fra en enkelt person eller en familie. Gaven kan gives som opfyldelse af et løfte i en bøn (votum) eller som tak for helbredelse eller anden hjælp. Votivgaver kendes i stort tal fra den antikke Middelhavsverden og fra den katolske kirke.
  • Franske rosenkranse
    I middelalderen begyndte man at flette kroner af roser eller perler til Jomfru Maria-statuerne, og denne praksis udviklede sig efterhånden til rosenkransen, som den kendes i dag Rosenkransen er en meditativ bøn, hvor den bedende lader perlerne i en bedekrans glide mellem fingrene, mens han ved hver perle beder en bestemt bøn. Hver gang bønnen gentages, falder sindet til ro, og tankerne åbner sig for bønnens indhold. De bønner, der bedes i rosenkransen, har alle deres udspring i de bibelske tekster, og man mediterer således over de vigtigste begivenheder i Jesu liv, mens man lader perlerne glide mellem fingrene.
  • Kors og amuletter
  • Madonnafigurer
    Franske madonnafigurer