Limoux Méthode Ancistrale

131,00 kr.

Domaine J. Laurens

62 på lager

Beskrivelse

Ved køb af 6 fl gives 20 % rabat, som fratrækkes inden levering / afsendelse.

Drue

100 % Mauzac

Naturlig sødme fra druen mauzac med aroma af æble og pære.

Metode Ancistrale er en gammel og traditionel fremstillingsmetode i Limoux.

Efter plukkning ( i hånden ) gæres vinen på ståltanke. Når den er på 3 % alkohol tappes den på flaske, hvor den gærer videre indtil der opstår tryk på3-4 bar, hvor gærcellerne dør og gæringen stopper ved ca 6-8 % alkohol. Derefter står vinen i flasken i 4 mdr med de døde gærceller. Flasken står på hovedet og vendes stille, så gærcellerne falder ned på proppen.

Proppen fryses og fjernes, hvorefter man fjerner de døde gærceller. Flasken efterfyldes med vin og proppes.

Vinen er velegnet til desserter, så som kage og som velkomstdrink.

Yderligere information

Vægt 15,000000 kg
Størrelse 0,000000 × 0,000000 × 0,000000 cm