fbpx

Hængelanterner i 3 farver (122)

59,00 DKK69,00 DKK

Fineste hængelanterne til haven, terrassen og altanen. God kvalitet og dansk design. Spreder hygge, når mørket falder på. Skaber god stemning. Smuk gave.

Måler 8 x 8 x 12 cm

Ryd

Beskrivelse

La Camelot forhandler lanterner fra A2 Living.

Lanterner er et klassisk og stilrent indretningselement. De tilfører en eksklusiv elegance og ægte intim hygge til indretningen af ethvert moderne hjem – både ude og inde.

Vi har valgt A2 Livings lanterner, da det passer godt til vores koncept. Kvalitet og smukt design.

Høj og holdbar kvalitet, så vi kan nyde vores nyindkøbte produkt længere. Som kan holde til det danske klima.

Og smukt design, som er perfekt til den moderne boligindretning og som giver ro og hygge i enhver boligstil – ude som inde.

Lanternerne  findes i flere farver og forskellige størrelser. La Camelot har udvalgte lanterner i butikken og med på messer. Men vil du se hele udvalget kan du se mere hos A2 Living

De større lanterner har tyngde, så de ikke vælter i blæsevejr. Der er valgt, at bruge en solid 0,8 mm plade til produktet. Som så er blevet galvaniseret og pulverlakeret for de farvede typers vedkommende. Et gennemtænkt design, som holder i mange år.

De fleste lanterner, på nær hængelanternerne, har brugervenlig magnet lukning. Ingen nemme løsninger, som kan gå i stykker med tiden.

 

Af sikkerheds mæssige årsager skal der altid anvendes almindelige indendørs bloklys i alle former for lanterner. Der må IKKE anvendes udendørslys i lanterner og hurricanes.

La Camelot har flere forskellige lanterner på webshoppen, så hele udvalget.

 

Yderligere information

Vægt 3 kg
Lanterne

sort, olivengrøn, galvaniseret

God service

Levering i hele Danmark

Unikke produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi kommer løbende med spændende nyheder samt gode tilbud.