Ande Foie Gras Medaljon

95,00 kr.

Velsmagende fransk paté / terrin Glutenfri Uden farvestof

21 på lager

Beskrivelse

Indeholder 200 gr
Denne dejlige ande foie gras er et godt valg, hvis man ønsker en kombination af paté og foie gras. Den midterste kerne er 50 % ren foie gras og udenpå er der en grovere masse af kyllinglever, svinelever og andelever. Fantastisk blød og delikat konsistens. Det er et produkt med skøn aroma.  Den giver en god smagsoplevelse og ofte, skal man lige smage igen. Server den til ristet brød og gerne med lidt sødt ovenpå så som figenmarmelade. Velegnet til tapas eller som en forret med tilbehør.

Medaljonen har begrænset holdbarhed efter åbning. Kan holde sig i 0-4 dg efter åbning og skal opbevares koldt.

Indeholder:andeleverblok 50 % (forarbejdet andelever, vand, salt, portvin, cognac, sukker, peber, konserveringsmiddel: E250), svinekød, kyllingelever, rismel, æggepulver, sal portvin, cognac, sukker, peber, konservering E250. Spor af mælk.

Avon&Ragobert er et gammelt fransk firma, som er specialiseret i fremstilling af vildtpatéer. Inspirationen er hentet fra naturen omkring Sologne i sydvestlige del af Frankrig, hvor vilde landskaber og naturlige ressourser er dominerende. Sammen med dygtige kokke er der skabt smage efter regionens traditioner kombineret med det bedste tilbehør og urter.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i…