Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail
Der er 4 varer.
Domaine Les Cascades


Domaine Les Cascades

Domaine Les Cascades er beliggende i Ribaute, Aude, vinregionen Languedoc.Sylvie og Laurent producerer vin og øl fra økologisk landbrug, samt oliven, trøfler og safran.

Da Sylvie og Laurent startede i 2010 i Ribaute vidste de allerede, at vinen skulle være biologisk produceret. Det har det været siden 2013 og med stor succes.

Deres 6 ha vinmarker er placeret ude i garriguen, hvor der er langt til nabomarker, hvor fyrretræer og cypresser sammen med timian og andre krydderbuske vokser vildt. Her går der får og æseler og holder marken ren for ukrudt.

Selve produktionen er lille, men et bevidst valg. De vil hellere have kvalitetsdruer og kunne arbejde med vinen efter deres egne værdier. At have respekt for naturen og bruge dens kvaliteter er deres tanke.

Al deres høst foregår i hånden og vinificeringen foregår helst på hver enkelt drue.

Kastel Vine har kendt Sylvie og Laurent siden de flyttede til Ribaute, hvor vi selv har et hus lige overfor Les Cascades. Så vi har fulgt og smagt vinen igennem tiden. Og vi er meget begejstrede for deres fantastiske måde, at dyrke og producere vin på og det gode naboskab.

Kastel Vine har importere 12 forskellige af vinene, hvor 3 vine er specielfremstillet til os.