Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail
Der er 2 varer.
Domaine J. Laurens

Domaine J. Laurens

Limoux er kendt for deres Cremant - mousserende vin. Og der produceres fantastiske bobler her.

Blanquette de Limoux blev opfundet ved et tilfælde i 1531 i Benedictiner klosteret Saint Hilaire Abbey, da en munk opdagede, at den vin, han havde tappet og proppet, dannede bobler. Det var den første mousserende vin i verden.

At der kan dyrkes så sydligt skyldes det kølige klima og de højtliggende marker.

I dag er Domaine J.Laurens stolt af at producere et glimrende udvalg af Blanquette & Cremant de Limoux - med en sund vingård, nye bygninger, et mere konsekvent hold og en stigning i salget, men stadig med samme kvalitetsfilosofi. Der dyrkes 30 ha.

For at følge reglerne for AOP/AOC kvaliteten er udbyttet fastlagt til max 50 hl/ha. Og høsten foregår med håndkraft, derefter gæres druerne i ståltanke, 9 mdr for Blanquette og 12 mdr for Crémant.

Kastel Vine mødte Jacques Calvel og hans team i 2015 på en vinrejse. Vi blev meget fascineret af stedet og deres produktion. Og vi elsker disse fantastiske vingårde og deres gæstfrihed.

Kastel vine importere 4 af deres cremant: Blanquette de Limoux, Limoux Méthode Ancestrale, La rose No 7, Cremant De Limoux non dosé.