Ring på tlf: 21 13 09 79
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 13 09 79

Send os en e-mail
Der er ingen varer

Køkken og spisestue

De franske landkøkkener er hjemmets hjerte. Det er her alting begynder. Forberedelse, tilberedelse, spisning, alt det, der hører med til et vellykket måltid.

At indrette sig handler meget om personlig smag, og intet sted i Frankrig kommer det mere til udtryk end i køkkenet.

Underkategorier

 • Cafe au lait skåle
  Cafe au lait skåle De franske café au lait skåle anvendes stadig i mange franske hjem ved det franske morgenbord. Den store runde åbning gør det muligt at dyppe croissanten i kaffen. Kaffeskålene du finder hos La Camelot er købt på markeder i Frankrig. Pynt dem med mos og hyacinter eller små tulipaner - så har du en smuk dekoration.  
 • Fransk porcelæn og fajance
  Fransk porcelæn og fajance Frank porcelæn når det er smukkest, er produceret i Limoges. De fleste af de fade og skåle du finder i La Camelot kommer fra Limoges.  
 • Franske kander-flasker
  Franske kander-flasker Her vil du finde små som store kander. Kander af glas eller keramik. Alle købt på franske markeder.  
 • Glas og glasting
  Glas og glasting Hos La Camelot bestræber vi os på at have et bredt udvalg af glas. Skønne glasting til din borddækning og som pynt i hjemmet. Det giver en smuk stemning.  
 • Hør, andre tekstiler, blonder
  Hør, andre tekstiler, blonder Vore store hørlagner er et dejligt sengelinned, men bruges ofte som dug. De som er særligt fint forarbejdede med hulsøm eller håndbroderede monogrammer tilhører typisk et brudeudstyr.Smukke gamle viskestykker, som har en god kvalitet.Franske blonder, hæklede eller kniplede. Skønne til at dekorere med.  
 • Jern og tråd (fil de fer)
  Jern og tråd (fil de fer) Her finder du skønne franske æggekurve, trådkurve og andet fil de fer. Ofte fundet på markeder, hvor det tit er tilfædigheder og held, hvad vi kan tilbyde i webshoppen.   
 • Kasser og kurveflet
  Kasser og kurveflet Franske kurve og kasser fundet på markeder og loppesteder. Smukke til opbevaring af blade, aviser eller håndklæder. Pynt dem med årstidens blomster, grene eller andet fundet i naturen.  
 • Lysestager
  Lysestager Her finder du andre gamle eller antikke lysestager som også er en stor del af den franske landstil. Lysestagerne kan f.eks. være i træ, sølv eller jern. Stagerne passer flot ind i de øvrige ting du finder hos La Camelot.  
 • Viskestykker og grydelapper
  Viskestykker og grydelapper Viskestykker fra Provence i en rigtig god kvalitet. De glade og flotte farver og mønstre, som kendetegner Provence finder du også i disse viskestykker. Vævede viskestykker med skønne motiver til køkkenet. Vatterede grydelapper i dejlige farver. Gamle viskestykker i hør med charme og nostalgi. En smuk værtindegave eller nyd de flotte farver i dit eget køkken. Vi bestræber os på, at holde lageret opdateret med varer, men mangler du så skriv til info@camelot-dk.dk .  
 • Zink & Emalje
  Zink & Emalje Zink og emalje er stadig in i de fleste hjem. Brug fadene til blomster eller som pynt på badeværelset. Smukke på terrassen. Glæd dig over de smukke ting, når de står og byder velkommen foran entredøren.